Barion Pixel

esemenyutan.hu

Az esemény utáni tabletták Magyarországon orvosi vény ellenében kiváltható gyógyszerek. Mint minden gyógyszer felírását megelőzően, ezesetben is fontos, hogy képzett orvosaink részletesen tájékozódjanak az Ön egészségügyi állapotát illetően, hogy az Ön számára legkedvezőbb módszert Önnel együtt közösen kiválaszthassák.

A telefonos konzultáció során a megoldandó helyzet feltárását és az esemény utáni gyógyszer felírását követően lehetősége van, hogy részletes tájékoztatást kapjon az Ön számára ideális tartós fogamzásgátlási módszerekről. Ezenkívül természetesen egyéb nőgyógyászati jellegű kérdéseit is felteheti. 

Szakembereink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot. A telefonhívással egyidőben a gyógyszer az elektronikus térbe kerül, ami gyakorlatilag azonnali gyógyszer kiváltási lehetőséget is jelent!

Nagyon fontos itt is hangsúlyoznunk, hogy a lehető leghamarabb, még aznap, amennyiben lehetőség van rá a nem védett együttlétet követő 12-24 órán belül történjen meg a gyógyszer bevétele. Amennyiben gasztrointesztinális betegsége van (hányás, hasmenés), feltétlenül tájékoztassa erről orvosát, akivel a telefonos konzultáció történik. 

A mellékhatások tekintetében részletes tájékoztatást kaphat telefonon, illetve érdemes elolvasni az erről szóló, a honlapunkon található blogbejegyzést. Ezen mellékhatások csupán keveseket érintenek, enyhék és átmenetiek. Fontos hangsúlyozni, hogy ezen mellékhatások nem vethetőek össze egy nem kívánt terhességgel, illetve esetleges további beavatkozásokkal. 

Tekintettel arra, hogy ezen gyógyszerek bevétele orvosi kontrollt igényel, így mindenképpen javasoljuk Önnek a bevételt követő napokban, hetekben történő személyes orvosi vizsgálatot. Nem csupán javasoljuk, hanem támogatjuk is!

A konzultáció megrendelésével, lehetősége van Nőgyógyász Kollégáinkat magánrendelőben kedvezményes áron felkeresni. A kedvezmények részleteiről a visszaigazoló emailben tájékoztatjuk. 

Morning after pill 

A levonorgestrel egy szterán vázas hormon, amely sürgősségi fogamzásgátlásra használható. A sürgősségi fogamzásgátlást nem szabad rutinszerű fogamzásgátlási módszerként alkalmazni, mivel a hagyományos tablettáknál jóval nagyobb

Tovább olvasom »