Barion Pixel

esemenyutan.hu

Bizonyára a legtöbb olvasónk hallott már a spirálról, mint fogamzásgátló eszközről vagy ahogy a precízebb orvosi megfogalmazás említi ezeket az eszközöket: a méhen belüli fogamzásgátló eszközökről. 

Orvosaink tapasztalata szerint sajnos nagyon sok a Páciensekben az előzetes tévhit, a nem megalapozott negatív gondolatok társítása a fogamzásgátlás ezen módszere iránt. Ezen negatív elképzeléseket szeretnénk eloszlatni rövid blogbejegyzésünkben.

Az esemény utáni tabletták megrendelését követően Orvosaink a lehetséges legrövidebb időn belül felkeresik Önt telefonon. A telefonhívással egyidőben a gyógyszer az elektronikus térbe kerül, ami gyakorlatilag azonnali gyógyszer kiváltási lehetőséget is jelent! A telefonos konzultáció során a megoldandó helyzet feltárását és az esemény utáni gyógyszer felírását követően lehetősége van, hogy részletes tájékoztatást kapjon az Ön számára ideális tartós fogamzásgátlási módszerekről. Orvosaink a szakmai ajánlásokat követve olykor méhen belüli fogamzásgátló eszközt is javasolnak. Az Önben rejlő speciális kérdések felvetésének ez kiváló alkalma.

A méhen belüli fogamzásgátló eszközök tartós, akár 5 évig terjedő védelmet nyújtanak Önnek! Mind szült, mind nem szült Hölgyeknek bármikor felhelyezhetőek. A felhelyezés ambuláns nőgyógyászati vizsgálat alkalmával történik rendelőnkben kedvezményes áron!

A felhelyezés feltételei közé tartozik az egy éven belüli negatív méhnyak rákszűrési (cytológiai lelet), az aznap reggel elvégzett negatív terhességi teszt, valamint otthonában végzett hüvelyflóra regenráló kezelés. 

Alapvetően két típusú méhen belüli fogamzásgátló eszközt különböztetünk meg figyelembe véve, hogy az gyógyszer kibocsájtó vagy fém bevonatú. A gyógyszer kibocsájtó eszközök csökkentik a menstruációs vérzés mennyiségét, adott esetben teljesen meg is szüntethetik azt. A közhiedelemmel ellentétben ez reverzibilis és egy hasznos, nem pedig káros folyamat, tekintettel arra, hogy a méhnyálkahártya folyamatos lelökődését és megújulását megakadályozza.

A konzultáció megrendelésével, lehetősége van Nőgyógyász Kollégáinkat magánrendelőben kedvezményes áron felkeresni. A kedvezmények részleteiről a visszaigazoló emailben tájékoztatjuk. 

Morning after pill 

A levonorgestrel egy szterán vázas hormon, amely sürgősségi fogamzásgátlásra használható. A sürgősségi fogamzásgátlást nem szabad rutinszerű fogamzásgátlási módszerként alkalmazni, mivel a hagyományos tablettáknál jóval nagyobb

Tovább olvasom »